Poppegårdens dataskyddsspolicy
för personuppgifter

Kontakt:

Postadress:
Poppegården
Bygatan 79
255 91 Helsingborg

Telefon:
042-92 060

Vår webbplatsadress:
www.poppegarden.se

Vår e-post-adress:
info@poppegarden.se

Vilka personuppgifter vi samlar in
och varför vi samlar in dem:
 

Kontaktformulär och E-Post:

När besökare gör en beställning via hemsidan eller skickar oss ett e-brev, samlar vi in de uppgifter som lämnas i meddelandet (inklusive e-post-adress).

Besöksstatistik:

Vi använder verktyget Matomo för att mäta antalet besökare på hemsidan. All data sparas lokalt här på hemsidan och skickas inte iväg någonstans. Varje besökares IP-adress anonymiseras också, så att vi inte kan se vem du är – bara att du var här. Ifall du inte vill att ditt anonyma besök sparas i statistiken, kan du bocka ur rutan (efter den korta informationstexten från Matomo) här nedan. Om du inte ser någon ruta att bocka ur så innebär det att din webbläsare redan är inställd för att be hemsidor som den här att inte registera ditt besök.

You may choose to prevent this website from aggregating and analyzing the actions you take here. Doing so will protect your privacy, but will also prevent the owner from learning from your actions and creating a better experience for you and other users.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser:

Vissa sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller dina uppgifter:

Vi sparar ingen personlig information om dig på hemsidan. När du skickar ett mail till oss så sparar vi mailet så länge vi behöver för att fullgöra vårt åtagande gentemot dig, eller för att kunna sköta andra funktioner för firman som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vilka rättigheter du har över dina data:

Du kan när som helst be oss visa dig alla uppgifter om dig som du har gett till oss via e-post och biljettbeställning. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter:

E-post-meddelanden från besökare kan komma att kontrolleras av en automatiserad tjänst hos Google för detektering av skräppost. I övrigt skickar vi inte dina uppgifter vidare någonstans.

Hur vi skyddar din information:

Vi använder Googles e-post-tjänster för e-brev samt beställningar via hemsidan. Via den här länken kan du läsa mer om deras policy för skydd av personlig information: https://safety.google/principles/?hl=sv

Rulla till toppen